NORGES STØRSTE TIVOLI

Nå er det ikke lenge igjen til vi legger ut på Festdager-turné, og vi håper dere gleder dere like mye som oss. 

Tradisjonen tro tar Norges største tivoli, Lunds Tivoli, turen også i år, og med seg har de en rekke spennende attraksjoner for både store og små. 

Det vakre Pariserhjulet #myView strekker seg 33 meter over bakken, og gir dere full oversikt over hele byen! For de som ønsker å prøve en heftig nyhet er No Limit en attraksjon som må testes – vi garanterer totalt tap av bakkekontakt. Eller hva med å teste ut X-Force? Større G-krefter skal du nemlig langt opp i NASA for å erfare. X-Force tar et solid tak i magen din og holder deg til siste runde. Et sant kick! 

Andre attraksjoner du kan glede deg til å teste ut er: 

Go2Gate

New York Grand Central Terminal

Ballongen

Sorte Perle

Baby Fly

Fireball

Dragon Nest

Drop Zone

Convoy

I tillegg kan du teste ut den store spillavdelingen, glede deg over salg av deilig churros og popcorn og kandiserte epler fra den rykende ferske vognen, Pop It Pop.

SNART ER VI I GANG!

Nå er det ikke lenge til Festdager-turneen er i gang! 

I år tar Festdager turen til Momarken i Mysen, 30. august – 2. september.

Det er bare å glede seg til tivoli, både for store og små, lokalt og internasjonalt matutsalg, underholdning og så klart gratis inngang alle dager. 

God sommer! 

TAKK FOR BESØKET, MYSEN!

 

Og snipp snapp snute, så var Festdager på Momarken forbi for i år også!

For fjerde år på rad har tusenvis av gjester valgt å tilbringe fire flotte dager sammen med oss her på Momarken i Mysen. Både store og små har kost seg og tilbrakt fire fine høstdager sammen med oss under årets Festdager. Latterhyl fra karuseller, herlige dufter fra mataktørene, unike konserter og show er kun noen av alle de fantastiske opplevelsene gjestene våre kunne ta med hjem i sekken sin etter sitt besøk hos oss!

Som tidligere år, inviterte Festdager til konserter og barneunderholdning med helt gratis inngang! Årets program var fullspekket med kjente navn som har herjet hitlistene de siste månedene. Torsdag åpnet Hkeem og Pasha til allsang og forrykende show!

Fredag på Festdagerscenen fikk publikum med seg det beste av to spennende artister, nemlig Morgan Sulele og JOWST.

På lørdag ble det dans og topp stemning da The Main Level og Daniel Owen inntok scenen til et fullspekket publikum og leverte et formidabelt sceneshow! 

På tivoliet var det yrende liv og flere gjester utfordret høydeskrekken ved å sveve 40 meter opp i høyden på tivoliets spennende attraksjon; Dragon Nest – som selveste tivolimesteren selv står bra designet av! Mens vågale sjeler svevde over bakken, var det smil fra øre til øre hos de på bakkenivå. Enten man besøkte det familievennlige spøkelseshuset Den Sorte Perle, tok en tur til Afrika med barneattraksjonen Convoy, eller testet ut årets store nyhet New York Grand Central Terminal! Her kunne man oppleve helt egne "Yellow Cab" som er kjent fra 5th avenue.

Lørdag og søndag på Festdager på Momarken er de store familiedagene hvor de aller yngste også får sett sine idoler på scenen. Lørdag inviterte Apa, Ted og Elfie fra Vennebyen til et morsomt og underholdende show, mens Skrimmel Skrammel fikk frem store smil og latter hos de yngste fra scenekanten.

I år som i fjor vrimlet det av folk på markedsplassen vår. Utstillerne kunne by på spennende produkter og tjenester fra både lokale, regionale og internasjonale aktører. Mat fra hele verden, bilutstilling, velværeprodukter, ansiktsmaling, kunst og barneleker er bare noen av de få tingene man kunne finne på området.

Tiden flyr når man har det gøy, og i år har vi hatt det fantastisk. Vi ønsker å takke alle våre gjester for at dere kom på besøk og at vi fikk dele denne opplevelsen med dere!

 

Velkommen til dag to!

Da er vi straks i gang med dag nummer to av Festdager på Momarken, etter en fin åpningsdag i går!

Vi kickstartet Festdager på Momarken med Happy Hour på Norges største tivoli, Lunds Tivoli! Store og små tok turen for å teste ut det spennende utvalget av karuseller og attraksjoner som tivoliet hadde å by på.

Momarken var fylt med spennende dufter fra årets fristende matboder, og man kunne nyte ett bredt utvalg av utstillere og markedsboder.

Fra scenekanten leverte Pasha og Hkeem strålende show til publikum. Den fantastiske gode stemmingen på Momarken var synlig hos det glade publikummet som hadde møtt opp!

Hkeem tok seg til og med tid til å skrive autografer og ta bilder med hver eneste fan, samt å snakke med publikum etter konsertene.

I dag har vi en ny og fin dag i vente på Momarken, solen titter frem og det ser ut som det blir en fin høstdag her på Momarken. Dørene åpner kl. 17.00, og tivoliet er klart til å ta dere i mot! På scenen i kveld kl. 19:30 ser du både storsjarmøren Morgan Sulele og JOWST, så det er bare å glede seg!  

Her er konsertprogrammet for Festdager i Mysen 2017:

Torsdag 14. september- Hkeem og Pasha, kl. 19.30

Fredag 15. september - Morgan Sulele og JOWST, kl. 19.30

Lørdag 16. september - Vennebyen, kl. 15:00. The Main Level og Daniel Owen, kl. 19.30

Søndag 17. september – Skrimmel Skrammel, kl. 15:00

Porten åpner klokken 17.00 i dag og nedenfor finner du åpningstidene for resten av uken:

Torsdag kl. 17.00 – 22.00.

Fredag kl. 17.00 – 22.00

Lørdag kl. 12.00 – 22.00

Søndag kl. 12.00 – 20.00

Vi ser frem til fine høstdager her på Momarken og vi minner om at det er GRATIS inngang og underholdning hver eneste dag. Velkommen skal dere være :)

09/14/17

Vi er i Mysen!

Nå er det ikke mange timer før vi åpner porten for tusenvis av spente gjester på Momarken i Mysen!

Scenen er straks ferdig, utstillerne er snart ferdig rigget og Lunds Tivoli har pakket ut kofferten. Det betyr at vi er klare for å ønske både store og små velkommen til en langhelg fylt av fart og spenning!

Portene åpner kl. 17.00, og det er Happy Hour på tivoliet helt frem til kl. 19.00! Først ut på scenen i dag er Hkeem og Pasha, kl. 19.30, vi gleder oss!

Her er konsertprogrammet for Festdager i Mysen 2017:

Torsdag 14. september- Hkeem og Pasha, kl. 19.30

Fredag 15. september - Morgan Sulele og JOWST, kl. 19.30

Lørdag 16. september - Vennebyen, kl. 15:00. The Main Level og Daniel Owen, kl. 19.30

Søndag 17. september – Skrimmel Skrammel, kl. 15:00

Porten åpner torsdag 14. september kl. 17.00 og nedenfor finner du åpningstidene for resten av uken:

Torsdag kl. 17.00 – 22.00.

Fredag kl. 17.00 – 22.00

Lørdag kl. 12.00 – 22.00

Søndag kl. 12.00 – 20.00

Vi ser frem til fine høstdager i Mysen og minner om at det er GRATIS inngang og underholdning hver eneste dag. Velkommen skal dere være!

09/13/17

I morgen er vi i gang!

Nå er det bare én dag igjen til Momarken fylles med fest og moro!

Torsdag 14. september til søndag 17. September er det klart for en langhelg fylt av fart og spenning i Mysen, og både store og små er velkommen til det som blir tidenes Festdager.Norges største tivoli, Lunds Tivoli, er selvsagt på plass, og det er bare å glede seg til å teste ut årets nyhet New York Grand Central Terminal, Den Sorte Perle, X-Force og mye mer.

Portene åpner kl. 17.00 i morgen og det er GRATIS inngang og underholdning hver eneste dag. 

Velkommen skal dere være!

 

 

Markedsbodene på Festdager

Om en knapp uke ankommer Festdager Momarken!

Da kan du glede deg til et spennende utvalg av utstillere og markedsboder som stiller med produkter for både store og små.

For bilinteresserte er det mye å glede seg til. Karosseriverkstedet stiller blant annet opp på Momarken for å vise frem noen av sine spenstige biler. I tillegg til dette kommer Mercedes Askim med et utvalg av flotte biler. Med seg har de også en morsom bilbane for de minste!

Trenger du varer til eget landbruk bør du ta innom PSK Betong, som selger et stort utvalg av varer til privat landbruk. Drømmer du heller om ekte norsk dun er Norges ledende produsent av dundyner og puter, NordicForm, en markedsbod du ikke bør gå glipp av.

TS agenturer kommer med et rikt utvalg elsykler i alle slags fasonger og modeller, for å gi deg ideer på en effektiv og hyggelig transportform for hele familien. Alle sykler er kjent for høy kvalitet og godt design. Ta turen innom og sjekk ut hva de nyeste trendene er!

Er du mer opptatt av helse- og hudpleieprodukter kan du sjekke ut Forever Living sine produkter. Alle deres produkter er basert på Aloe Vera som har en rekke helseforebyggende egenskaper. 

Det er bare å begynne å telle ned dagene! 14.-17. september blir det stemning på Momarken når det endelig er klart for årets Festdager. Vi gleder oss til underholdning, artister, musikk og markedsboder!

Husk at det er helt GRATIS inngang alle dager!

Noe for enhver smak!

Når Festdager snart ankommer Mysen blir det vanskelig å unngå alle de herlige luktene fra mataktørene som også tar turen. 14.-17. september finner du nemlig noe godt for enhver smak på Momarken.

Om du så er på den søte eller salte-siden, trenger du ikke lete lenge for å finne noe som vil gi deg vann i munnen under Festdager! Waffle factory kommer blant annet for å friste med sine fantastiske belgiske vafler. For dere som foretrekker noe eksotisk vil 4gringos tilbyr deilig meksikansk mat og det beste av ”street food” av sitt slag; taco, burrito og quesadilla! Ellers finner du ett stort utvalg av asiatisk mat, og frister det mer med burgere eller pølser stiller Dreier Gaarden med det beste laget av svin. Er du på utkikk etter gode oster bør du ta turen innom Bella Italia, og er du en kaffeelsker er det verdt å svinge innom Go Koppen. For å toppe det hele stiller Fristelse cafe med vegansk is, helt fri for melk.

Vi gleder oss til fire uforglemmelige dager med dere under Festdager på Momarken og husk – det er GRATIS inngang og underholdning alle dager.

Programmet i Mysen er klart!

Snart kommer Festdager til Mysen for å skape litt ekstra varme og glede inn i høsten!

Endelig kan vi røpe det komplette programmet til årets Festdager i Mysen. Nå er det bare å holde av datoene og gjøre seg klar til at Momarken blir forvandlet til en eneste stor folkefest!

Du kan blant annet se frem til variert underholdning, masse spennende utsalgsboder, fantastisk tivolimoro, musikk og artister og nye opplevelser!

Her er konsertprogrammet for Festdager i Mysen 2017:

Torsdag 14. september- Hkeem og Pasha, kl. 19.30

Fredag 15. september - Morgan Sulele og JOWST, kl. 19.30

Lørdag 16. september - Vennebyen, kl. 15:00. The Main Level og Daniel Owen, kl. 19.30

Søndag 17. september – Skrimmel Skrammel, kl. 15:00

Porten åpner klokken 17.00 på torsdag 14. september og nedenfor finner du åpningstidene for resten av uken:

Torsdag kl. 17.00 – 22.00.

Fredag kl. 17.00 – 22.00

Lørdag kl. 12.00 – 22.00

Søndag kl. 12.00 – 20.00

Vi ser frem til fine høstdager i Mysen og minner om at det er GRATIS inngang og underholdning hver eneste dag. Velkommen skal dere være!

To uker til Festdager i Mysen!

I dag er det akkurat to uker til Festdager ankommer Mysen! 

14.-17. september blir Momarken forvandlet til en eneste stor folkefest, med mange spennende aktiviteter for både store og små.

Gled dere til et variert utvalg av markedsboder hvor du blant annet finner en rekke varer, både lokale produkter og fristende matutsalg som passer enhver smak.

Norges største tivoli, Lunds Tivoli, tar selvsagt turen, og med seg i kofferten har de sine aller beste attraksjoner i tillegg til noen splitter nye du bare må teste ut!

Det er ingen fest uten bra musikk, og årets Festdager byr på konserter du ikke vil gå glipp av! Årets artister som skal sørge for feststemning i Mysen er blant anne Hkeem, Morgan Sulele, Pasha, Daniel Owen og The Main Level. Det er bare å begynne å GLEDE seg!

For de minste blir det masse morsom underholdning å glede seg til! Skrimmel Skrammel og Vennebyen kommer til Mysen og Festdager og inviterer dere med i sine magiske og spennende univers. 

Vi sees på Festdager i Mysen, og husk – det er GRATIS inngang alle dager!


20 dager til Festdager i Mysen

Sommerfuglene i magen sniker seg innpå, og det samme gjør åpningsdagen for Festdager på Momarken!

Nå er det bare 20 dager igjen til det blir fest og fantastisk stemning på Momarken! Med oss til Mysen har vi mange flotte artister, underholdning og ikke minst,  Norges største tivoli, Lunds Tivoli!  

Og du, ikke glem at vi har GRATIS inngang alle dager :) 

Klikk her for å lese hvilke artister som kommer og her for å lese mer om tivoliet!

HKEEM til Mysen

ARTISTEN BAK SUPERHITTEN "FY FAEN"!

19 år gamle Hkeem fra Stovner i Oslo har kun ett år med rapping bak seg, men har allerede gjort det stort både nasjonalt og internasjonalt.

Med mindre du har bodd under en stein de siste månedene har du garantert hørt superhitten ”Fy faen”. Da låten slapp ble den raskt ukas låt på P3, og derifra har det bare gått en vei.

Var du en av de lojale SKAM-seerne som fulgte Sana tett i siste sesong husker du sikkert låten fra en av episodene i populære serien. SKAM-effekten skjøt for alvor fart i låten og i mai passerte den intet mindre enn 10 millioner (!) streams.

På debutsingelen har Hkeem (Abdulhakim Hassane, som han egentlig heter) med seg kompisen Temur. Sammen nådde de fort nummer 1 på Spotify-topplisten og passerte rett forbi verdenskjente artister som blant annet Zara Larsson og Selena Gomez.

Tidligere har Hkeem låter som "Svartings synspunkt", "Ekte", "Sakte, men sikkert" og "2016" bak seg. Det er ingen tvil om at fremtiden ser lys ut for Oslo-rapperen. Dette er en av de unge, lovene artistene vi virkelig skal se opp for i 2017!

Gjør deg klar til uforglemmelig stemning og allsang når Hkeem tar turen til Mysen under årets Festdager. 

The Main Level til Mysen

Etter stooor etterspørsel og hundrevis av artisttips kan vi endelig avsløre at The Main Level nok en gang gjester Festdagerscenen!

The Main Level er klare for Festdager! Laurent, Sander og Alex startet opp i 2014, og har på kort tid blitt et av Norges mest populære boyband. Deres myke stemmer og energiske sanger har ført til at trioen har opparbeidet seg en internasjonal fanskare med over 70 fansider i 30 forskjellige land, og allerede rukket å turnere med finske Isac Elliot! 

Sjarmørene har covret en rekke kjente sanger, men ga ut sin første EP ”Lost Right Here” i 2015, og singelen ”Go Go With You” nærmer seg 1 million visninger på Youtube. Det er ikke småtteri! 

Og du har også helt sikkert sett Bergensbandet på Rådhusplassen med VG-lista, og hvis vi skal være helt ærlig er det absolutt ingen andre artister som har hatt så stor etterspørsel blant Festdager sine gjester!  

Med låter som ”A Million More”, ”My Girl” og ”Blackout” er vi helt sikre på at dette blir en konsert vi aldri kommer til å glemme. Og når The Main Level har spilt på samme festival og samme scene som Justin Bieber i England,  kan vi ikke gjøre noe annet enn å glede oss maks! Husk at vi har gratis inngang hver eneste dag på Festdager:)

Vennebyen

Da er det klart sang, dans og ablegøyer på Festdager!

Vennebyen ble skapt av den norske politimannen Carl Christian Hamre. Det som begynte med godnatt historier for sønnen hans utviklet seg til å bli et eget univers med tv-serie, bøker og live underholdning. Tv-serien er solgt til mer enn 185 land i verden og er med det tidenes mest utbredte serie med opphav i Norge. Seriens tre hovedpersoner er Apa, som jobber som aspirant på Vennebyens politistasjon, Ted, som jobber som aspirant hos ambulansetjenesten i Vennebyen og den brannslukkende elefanten Elfie, som er aspirant på brannstasjonen.

Vennebyen har fokus på gode verdier som vennskap, toleranse og samarbeid. Liveshowene gjennomføres i tråd med disse verdiene og er blitt svært populære. Apa, Ted og Elfie underholder med musikk, dans og læring om vennskap og nødetatene som de jobber i. I tillegg får alle barna muligheten til å møte heltene sine for bilder, high fives og gode klemmer:)

Vi gleder oss til å få besøk av våre nye venner på Festdager! Husk at vi har gratis inngang alle dager:)

Skrimmel Skrammel

Skrimmel Skrammel til Mysen!

NOE FOR HELE FAMILIEN

Det populære barne-TV-konseptet Skrimmel Skrammel tar oss med til en magisk og spennende lekeverden fylt av sang og musikkglede!

Musikkgruppen bak Skrimmel Skrammel heter Cheezy Keys og består av de fem guttene Kim Arne Hagen, Morten Bergheim, Hans Petter Moen, Anders Kjepperud og Kjærand Moe. Sammen kombinerer de sang med dans og humor, til glede for hele familien!

Alle har dans- og musikkutdanning fra inn- og utland og gruppen har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener. De siste årene har de spilt og sunget for utsolgte hus flere steder i Norge, blant annet på Chat Noir, og store fornøyelsesparkene som Tusenfryd og Sommarland.

Snart tar de turen til Mysen for å underholde både store og små! Vi gleder oss!

Eventyrgryta

Etter fjorårets suksess var det helt klart at Hans-Petter og Kims eventyrgryta skulle tilbake til Festdager. Fengende, nyskrevet musikk og absurd humor er noe av det du får se når Hans Petter og Kim tar med seg sin magiske eventyrgryte på Festdager. 

Vi blir kjent med en syngende apeprinsesse ridende på et troll på vei til Sæters for å kjøpe smågodt, og store og små kan ta del i hva som skal skje på scenen utover i eventyret. Med andre ord: her kan alt skje! Sjansene er også tilstede for at Supermann bare vinner halve prinsessen – og hele kongeriket. 

Kun publikums fantasi setter grensene, men én ting er sikkert – historiene i eventyrgryta er garantert splitter nye! Velkommen til et humor-musikalsk-improvisatorisk gryte-eventyr på Festdager!

Innertier

Stjerneskuddene i Innertier, Adrian og Carl, tar turen til Festdager! 

Man trenger ikke å gå lenger bak enn til oktober 2014 for å finne en tid der absolutt ingen hadde hørt om Innertier. Det er kanskje ikke så rart, siden de slapp sin aller første single senere samme måned. Men så gikk det ikke lang tid før navnet var på alles lepper, og Innertier suste inn som den fjerde mest spilte norske artisten på Spotify I 2015. Dette blant annet på grunn av platinasinglene «Du Er Ung» og «Langt Igjen Å Gå», i tillegg til suksessfulle samarbeidsprosjekter med Morgan Sulele, Staysman & Lazz og Marcus & Martinus. Og de har bare så vidt kommet i gang.

Med sitt utspring i russemusikken, har Adrian Emile og Carl Leon på hver sin kant god erfaring med supercatchy greier, og har skaffet seg god erfaring med store publikumsmengder – ikke minst da de opptrådte på VG-lista på Rådhusplassen i Oslo foran drøye 70,000 mennesker sommeren 2015, pluss en omfattende turné rundt omkring i hele landet sammen med Morgan Sulele senere samme år.

I januar 2016 følger de opp suksessen med sin nye singel, «Si Ja!», hvor hitmaskinen Katastrofe er tilbake som gjesteartist hos Innertier, for første gang siden debutsingelen. Nesten 50 millioner streams senere der, altså. Med andre ord: disse gutta kan du ikke gå glipp av når de inntar scenen på Festdager:)

Katastrofe og Morgan Sulele

Vi kan endelig fortelle dere at to av Norges kanskje mest populære artister akkurat nå kommer til Festdager på Momarken! Vi ønsker Katastrofe og Morgan Sulele velkommen tilbake:) Katastrofe har gitt ut en fin haug med sanger som har blitt digget til over hele landet, og storsjarmøren Morgan Sulele sine vannvittige høye streamingtall på Spotify viser hvem som har fanget den unge musikkfanskaren her i Norge. Vi gleder oss:) 

Husk at vi har gratis inngang alle dager! God sommer!

Første artistslipp for 2016!

Suite 16

Dommen er inne og Festdagerfolket har talt: Møt første gruppe dere har stemt frem til å stå på årets Festdagerscene!

Suite 16 er et norsk boyband som høsten 2014 ble funnet og satt sammen gjennom TV2.no-nettserien ’Prosjekt:Boyband’. Av 300 søkere til programmet ble til slutt 5 gutter valgt, som i dag utgjør Suite 16. 

Selv om de er i startfasen av sin karriere, har gutta allerede gitt ut flere låter. Guttene hadde sin TV-debut på ”God Morgen Norge” i forbindelse med slipp av sin første singel ”Stupid Lovesong”. I mai 2015 slapp de singelen ” I Don’t Think So” som raskt ble listet på mP3 sin Fresh-liste. Bandet slapp singelen “Who I Wanna Be” i høst, og låten har allerede streamet til Platina med over 6 millioner streams. Nyeste singel ut er "All that I need" som garantert vil finne veien til en radio nær deg i løpet av sommeren!

Bandet er også super-aktuelle med låta “Anna Lee”, som var med i årets Melodi Grand Prix. Gutta leverte et forrykende sceneshow, og havnet til slutt på en respektabel 3.plass. I tillegg til MGP har gutta allerede gjort flere store opptredener, deriblant åpningsshowet på Norway Cup, Allsang på Grensen, Melodi Grand Prix og VG-lista turneen 2016. Og nå står Festdager for tur!

Kanskje vi får se et par fans, også kalt Suite Hearts på Festdager i år? Vi gleder oss hvertfall maks til denne konserten, og vi kan love suite stemning! 

Festdager 2016

Er du klar for festdager?

Planlegging av årets lokale begivenhet er allerede godt i gang og vi gleder oss til å komme på besøk! Hvert år pakker vi kofferten og legger ut på turné for å skape liv og røre for hele familien i tre av Norges flotteste byer; Skien, Mysen og Hamar.

Som del av Festdagerkonseptet kan gjestene våre oppleve gratiskonserter, gratis barneunderholdning, et spekter av markedsboder og ikke minst utfordre høydeskrekken på Norges største tivoli – Lunds Tivoli, og best av alt; GRATIS inngang for hele familien, alle dager!

I skrivende stund er det nøyaktig 6 måneder til først stopp på turnéen vår og om ikke så lenge vil vi invitere dere alle til å være med på å forme årets program. Da vil du blant annet få muligheten til å tipse oss om artister du vil skal stå på scenen når vi besøker DIN by! I 2015 ble det populære boybandet The Main Level håndplukket av gjestene våre til å opptre på Festdager-scenen og vi kan trygt si at gutta levert over all forventning. Mainere fra hele Norge deltok i meet and greet konkurranser og reiste land og strand for å oppleve den gode stemningen man finner på Festdager.

Da er det bare til å huke av i kalenderen, telle ned dagene og følge med her og på Facebooksiden vår for å holde deg oppdatert om hva som skjer på Festdager 2016. Du vil blant annet få  muligheten til å delta i eksklusive konkurranser som meet and greet og andre overraskelser!

 

FESTDAGER PÅ FACEBOOK

 Stevneplassen, Skien: 18. – 21. august 

 Momarken, Mysen: 15. – 18. september 

 Vikingskipet, Hamar: 29. september – 2. oktober  

Velkommen til Festdager!

Takk for i år Mysen!

Fire dager med fest og moro for både store og små er allerede forbi. Langhelgen har vært preget av latterbrøl, sol og spenning med et yrende liv man kunne føle milevis unna!

Dagene i forkant av åpningsdagen valgte værgudene å tømme himmelen for regn og akkurat som bestilt dukket solen opp én time før porten åpnet klokken 17:00 torsdag 27. august. Solen holdt oss med godt selskap helt frem til porten lukket dørene for i år. 

Med gjester så langt øyet kunne se, åpnet Simen Andreas og hans venner årets arrangement da slaget slo 17.00 ved å være de første på årets Festdager til å teste ut verdensnyheten Dragon Nest. I forkant av Festdager var Simen Andreas heldig nok til å vinne turen med Dragedronningen Sorrith og hennes 12 rakkerunger som fløy gjengen hele 40 meter opp mot himmelen! Gutta kunne informere om at attraksjonen som Tivolimesteren har designet på egenhånd var både skummel og spennende!

Erik og Kriss gjestet årets første gratiskonsert under Festdager med høyt tempo og energi uten like. Det var umulig å unngå å slippe dansefoten løs til gamle og nye hits som ”Ta meg tilbake” og ”Hvis du vil ha meg”. Nok en gang leverte en av Norges mest kjente rapduoer et forrykende show og beviste at alle kan finne sin indre rytme J

Fredag må ha vært en av de mest forventningsfulle dagene for mange av gjestene våre. I forkant av årets Festdager ble det gjennomført en konkurranse hvor én heldig vinner kunne ta med seg tre venner for å treffe trioen bak The Main Level. Sara Christine og hennes venner glemmer nok ikke opplevelsen hun fikk med gutta med det første og hun forteller at den 11 timers lange togturen (én vei!) var verdt tiden hun og vennene fikk med Laurent, Alexander og Sander. I tillegg til at the Main Level sto på scenen vår samme kveld, fikk vi også besøk av sjarmørene Robin og Bugge og Morgan Sulele. Det var god stemning på Momarken med allsang og partymusikk, og vi kan trygt si at gjestene våre gikk hjem med et stort smil om munnen etter en helaften på Festdager!

Allerede før porten åpnet klokken 12 lørdag ettermiddag, var det flere gjester med nysgjerrige øyne på markedsplassen vår. Med et større utvalg av både lokaler og regionale utstillere kunne både mor og far, søster og bror finne noe som vekket deres interesse. I år som i fjor kunne man finne den berømte rosa softisen til Lions Club på sin faste plass på Momarken. Nok en gang var det stor pågang og ismaskinen til klubben var i konstant drift alle fire dager. Overskuddet av salget går blant annet til etablering av et fond til hjelp for barn og ungdom i Eidsberg.

Lørdagens underholdning startet med besøk fra Dexter og Cemira som de aller yngste kjenner fra TV kanalen Cartoon Network. Paret eksperimenterte med vitenskap, musikalske innslag og narrestreker. Både store og små fikk lære hvordan man lager morsomme og kule eksperimenter med helt vanlige ingredienser, der blant annet en Cola-fontene og flamingosnørr sto på menyen. Klokken 19.30 var det dags for kveldens gratiskonsert hvor vår vakre sangfugl Sandra Lyng sto på plakaten. Sandra tok seg god tid til fans både før, under og etter konserten. I forkant av konserten fikk Marte, vinneren av vår Meet and Greet konkurranse, ta med seg tre venner for å treffe idolet bak en av årets største sommerhits ”Play my drum”.  Sandra og jentene koste seg backstage og endte tiden sammen på en av de heftigste karusellene til Lunds Tivoli; ”No Limit”.

Søndag viste seg å være en svært populær dag for hele familien til å komme på besøk. Hele området var fylt med nysgjerrige besteforeldre, mødre og fedre og ikke minst forventningsfulle barn. Vi tenker at dagens besøk fra Apa, Elfie og Ted fra Vennebyen hadde noe med at hele familien valgte å ta turen innom Festdager på Momarken denne flotte sensommersettermiddagen. Ted, Apa og Elfie skapte magi og spenning for hele familien da trioen underviste gjestene våre om nødetaten gjennom sang og dans. Det er ingen tvil om at ”Vennefloka” har satt sitt preg i de norske hjem da det vise seg at ALLE kunne både sangen og dansen. I etterkant av showet tok de se god tid til å si hei til alle barna. Ekstra stas for både Ted og de yngste var når ambulansetjenesten fra Østfold stilte opp med både smilende personal og blålys.

Tiden gikk så alt for fort og etter fire dager med latterhyr, smil fra øre til øre og en stemning man kunne føle milevis unna ønsker vi å takke alle våre gjester, utstillere, Lunds Tivoli og artister for et minne vi sent vil glemme. Men frykt ikke, vi kommer på besøk igjen til neste år –

Velkommen til Festdager på Momarken 15. – 18. September, 2016! 

PROGRAM 2015

FEST PÅ MOMARKEN!

Festdager er på besøk i Mysen, stopp nummer to på Festdager turnéen, og her tar vi imot gjester helt til søndags kveld den 30. august. Vi har med oss Norges største tivoli, Lunds Tivoli, en variasjon av lokale og regionale utstillere, og en gjeng med kjente artister og underholdende barneshow. 

Torsdag den 27. august åpnet vi porten til sol og varme - akuratt som bestilt! I forkant av årets arrangement kunne gjestene våre delta i en konkurranse hvor man kunne vinne første turen på den nyeste attraksjonen til Lunds Tivoli. Karusellen Dragon Nest finnes det kun én av i hele verden og vinneren Simen Andreas tok med seg vennegjengen og fløy hele 40 meter over bakken ved åpning. Guttene syns turen var både spennende og litt skummel!

Erik og Kriss leverte et fantastisk show med både nye og gamle slagere. Gjestene våre så ut til å kose seg fra minuttet vi åpnet porten helt til solen forlot horisonten. 

Bilder, konkurranser og andre overraskelser finner du informasjon om ved å klikke HER!

Velkommen til Festdager på Momarken i Mysen - gratis underholdning og inngang hver dag!

STOR KONKURRANSE!

Festdager er rett rundt hjørnet, og vi teller ned dagene med en eksklusiv konkurranse for våre gjester på Momarken!

Rett ved skolestart lanserte vi første artist til årets Festdagerturné, gruppen ble tatt vel i mot av våre gjester og nå er det DIN tur til å treffe ingen andre enn Laurent, Sander og Alex fra The Main Level!

Ikke bare vil du få se The Main Level stå på scenen i Mysen, nå får du også sjansen til å møte trioen! Ønsker du å treffe The Main Level, vil du spørre dem om noe og kanskje ta en selfie?  Vi trekker fire heldige fans som vinner en meet and greet med stjerneskuddene! Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å tagge tre venner du ønsker å se The Main Level med på Festdager på vår Facebook-side. Enklere blir det ikke! 

Meld deg og tre venner på konkurransen HER!

Er du med?

Vi ser frem til en helaften med musikk, dans og morsomme opplevelser! Velkommen til Festdager :)

Sandra Lyng

Hun har fått det norske folk til å spille trommer og kaste seg ut på dansegulvet denne sommeren, og nå står Festdager for tur!  

Allerede som 16-åring sang Sandra Lyng seg inn i hjertene våre i andre sesong av Idol. Hennes første singel ”Sommerflørt” lå på VG-listas 1. plass i hele fem uker, og da nytolkningen av ”I morgen” klatret til 2. plass var det liten tvil om at Sandra var en norsk favoritt.

Elleve år har gått siden Sandra Lyng først stod på scenen i Idol, men sangfuglen fra nord er mer aktuell enn noensinne! I 2013 kom Sandra tilbake fra LA med kofferten full av musikkinspirasjon, og snart kom dansegulvhitene ”PRTeY” og ”Don’t Care”. Mosjøværingen var senere dommer i Idol Junior, og hadde sin egen realityserie ”Sandra Usensurert”, der seerne ble godt kjent med sangerinnen.

Hennes nyeste singel ”Play My Drum” ble en av årets desidert største sommerhiter. Med høy partyfaktor og frisk saksofon ligger ”Play My Drum” i skrivende stund på andreplass på Spotifys topp 50-liste i Norge, med godt over fire millioner avspillinger! I sommer var 28-åringen å se på VG-lista, der hun leverte et forrykende show for 70 000 tilskuere, og beviste at lærdommen fra ”Mitt Dansecrew” ikke var glemt. Nå kommer endelig hun endelig til Festdager.

Drøm deg til hvite sandstrender, nyt saksofonbølger og hold sommervarmen mens du lader opp til å se Sandra Lyng på Festdager 2015! 

Dexters laboratorium

Finn frem forskerfrakk og reagensrør! Alt kan skje når vitenskap, sang og ablegøyer møtes på Momarken!

Vidunderbarnet Dexter har kommet ut av det hemmelige laboratoriet sitt, og tatt med seg sine kuleste fiksfakserier. Den rampete Cemira er også på besøk, og finner stadig på sprell og fanterier. Sammen eksperimenterer de med både vitenskap, musikalske innslag og narrestreker. Store og små kan lære hvordan man lager morsomme og kule eksperimenter med helt vanlige ingredienser, der blant annet Cola-fontene og flamingosnørr står på menyen. Men du ser på på egen risk – det ryktes at også et dødelig ballong-eksperiment skal gjennomføres!
Energi og sjarm er det som venter når Dexter og Cemira inntar scenen med sitt kjemi-show på Festdager på Momarken. Radarparet tar barn og voksne med i vitenskapens magiske verden og gjør læring til en lek.

Robin og Bugge neste ut!

Du har garantert hørt de fengende melodiene og treffende tekster snurre over radioen de siste årene, og endelig kommer Robin og Bugge til Festdager!

Helt siden deres første russehits har Robin og Bugge hatt en stor og lojal fan-base på østlandet, men det var først med singelen «Backpacker» at duoen fikk sitt nasjonale gjennombrudd. Robin Sharma og Thomas Bugge, bedre kjent som Robin Stones og Bugge Smalls, har de siste fem årene gjort seg bemerket med sine fengene låter, og blitt streamet til både gull og platina.

Publikumsfavorittene startet sin live-karriere ved å turnere med rapgruppa Erik og Kriss (som også gjester Festdager i år!) i 2009, og har siden den gang spilt på blant annet VG-lista, Norway Cup, NRJ in the Park og Norwegian Wood. Barndomsvennene er kjent for sine energiske og sjarmerende live-opptredener, og det blir intet unntak på Festdager 2015. I år kan du se duoen sammen med Morgan Sulele, som ikke bare står bak sommerhiten ”Bare min”, men også har vært medskribent på ”Verdensrekord”, ”Non Stop” og ”Elak Elak”!

I tillegg til noen av landets mest dansbare sanger, følger som regel en like catchy musikkvideo. Den ferske ”Fedrelandet” er til å få gåsehud av, og ”Elak Elak” sikrer alltid god stemning og sommerfølelse! Under kan du ta en titt på sangen som har blitt spilt over 8 millioner ganger på Spotify, og sett over 500 000 ganger på Youtube.

Gutta som den siste tiden har herjet norske radioer og hitlister inntar snart Festdager. Vi er klare for å danse non stop!

Morgan Sulele

Morgan Sulele mener at du bare er han sin, og som innehaver av første plass på både Spotify og VG-lista har man ingen argumenter imot. I flere år har Magnus Clausen, bedre kjent som Morgan Sulele, levert låter for de festlige anledningene. Med en etablert fanskare som strekker seg godt innenfor russemiljøet etter flere titalls russelåter, har han nå signert platekontrakt med Universal Music Norge. Sulele, som opprinnelig er fra Bærum, har tidligere bemerket seg med samarbeid med blant annet to av fjorårets mest populære artister på Festdager – nemlig Staysman & Lazz og Katastrofe. Allerede i april debuterte Morgan Sulele med låten ”Rist meg” sammen med den pikekjære Katastrofe. En knapp måned senere fikk vi alle høre hva som nå har blitt en av sommerens radiofavoritter, ”Bare min”. To måneder etter hans debut, står han allerede forann 70 000 publikummere på VG-lista! 

Mens vi venter på at Morgan Sulele skal innta scenen på Festdager, koser vi oss med å spille musikkvideoen ”Bare min” om, og om, og om, og om igjen! J

Vennebyen besøker Festdager!

Vennebyen ble skapt av den norske politimannen Carl Christian Hamre. Det som begynte med godnatt historier for sønnen hans utviklet seg til å bli et eget univers med tv-serie, bøker og live underholdning. Tv-serien er solgt til mer enn 185 land i verden og er med det tidenes mest utbredte serie med opphav i Norge. Seriens tre hovedpersoner er Apa, som jobber som aspirant på Vennebyens politistasjon, Ted, som jobber som aspirant hos ambulansetjenesten i Vennebyen og den brannslukkende elefanten Elfie, som er aspirant på brannstasjonen.

Vennebyen har fokus på gode verdier som vennskap, toleranse og samarbeid. Liveshowene gjennomføres i tråd med disse verdiene og er blitt svært populære. Apa, Ted og Elfie underholder med musikk, dans og læring om vennskap og nødetatene som de jobber i. I tillegg får alle barna muligheten til å møte heltene sine for bilder, high fives og gode klemmer J

Vi gleder oss til å få besøk av våre nye venner på Festdager!


ERIK OG KRISS ER KLARE

RAPDUOEN TIL FESTDAGER

Det begynte med en russelåt i 2002, og siden den gang har Erik og Kriss gått fra å være ukjente gutteromsrappere til en av landets mest folkekjære rapduoer. I 2007 kom debutalbumet ”Gull og grønne skoger” og hitsingelen ”Den låta”, som solgte til gull (men ikke grønne skoger). Gutta har siden den gang gitt ut fire album til, vunnet en rekke priser og har med ni singler og alle albumene ligget på VG-lista i til sammen tre år.

Med tekster alle kan kjenne seg igjen i og melodier det er umulig å ikke danse til har Bærums-guttene spilt seg inn i hjertene til det norske folk, og med over 500 konsertopptredener på CV-en er det ingen tvil om at Erik og Kriss leverer et show vi sent vil glemme!

Den ferske singelen ”Ut på gulvet” lover høy partyfaktor, og klassikere som ”Lighter”, ”Etter regnet” og selvfølgelig ”Dra tilbake” beviser gang på gang hvorfor Erik og Kriss er en av Norges beste rapgrupper. 

THE MAIN LEVEL TIL FESTDAGER

The Main Level er klare for Festdager! Laurent, Sander og Alex startet opp i 2014, og har på kort tid blitt et av Norges mest populære boyband. Deres myke stemmer og energiske sanger har ført til at trioen har opparbeidet seg en internasjonal fanskare med over 70 fansider i 30 forskjellige land, og allerede rukket å turnere med finske Isac Elliot! Sjarmørene har covret en rekke kjente sanger, men ga ut sin første EP ”Lost Right Here” tidligere i år, og singelen ”Go Go With You” har rundet over 800.000 visninger på Youtube.

I morgen blir bergensbandet å se på Rådhusplassen med VG-lista, Skandinavias største gratiskonsert, og om ikke lenge er The Main Level klare for Festdager!

Ta en titt på den ferskeste singelen ”My Girl” og få med deg Norges nye stjerneskudd på Festdager! Husk at det er gratis inngang hver dag:)

Festdager 2015

Er du klar for Festdager 2015? Det er vi!

Planlegging av årets lokale begivenhet er godt i gang og vi har allerede flere overraskelser som vi gleder oss å fortelle dere om utover våren og sommeren. Som del av Festdager konseptet stiller vi med gratis inngang og gratis underholdning for både store og små. Vi har fått over 300 tips til både barneunderholdning og artister som burde gjeste scenen vår i år. Vi takker for alle bidrag og sitter du med flere tips til underholdning eller innhold på Festdager kan du sende oss en mail ved å klikke deg inn HER

Festdager er ikke komplett uten utstillere på markedsplassen vår. Vi er heldige som har hatt med oss en stor variasjon av utstillere på Festdager-turnéen og håper at enda flere bilr med i år. Kjenner du noen som burde ha en markedsbod på Festdager? Da kan du enten tipse oss eller dem ved å klikke deg inn HER

Hold deg oppdatert om hva som skjer på Festdager 2015 enten her på hjemmesiden vår eller på Facebook. Nedenfor kan du klikke deg direkte inn på Facebooksiden til de forskjellige destinasjonene vi besøker i år. Vi gleder oss til å se deg igjen!        

                                                                  Festdager på Facebook 

 

  Stevneplassen, Skien 13. - 16. august  

  Momarken, Mysen 27. - 30. august  

  Hamar Mart´n ved Vikingskipet 24. - 27. september  

 

VELKOMMEN TIL FESTDAGER!

Takk for i år Mysen!

Langhelgen vi alle har gledet oss til er allerede forbi. I tillegg til at vi har hatt besøk av noen av Norges beste artister har vi fått besøk av tusenvis av gjester på Festdager på Momarken. Vi må lete lenge og langt etter så mange smilende og glade mennesker!

På torsdag åpnet vi porten klokken 17:00, men det var allerede en god del nysgjerrige mennesker inne på plassen å tittet på de forskjellige markedsbodene før slaget slo fem. Spesielt én av utstillerne tiltrakk mange fornøyde gjester – Lions Club sin rosa softis! Klubben har i løpet av helgen måtte fylle på varelageret flere ganger da de mest sannsynlig har slått sine egne rekorder. Vi kan fint bekrefte at Mysenfolket er glad i rosa softis! J

Admiral P sto for åpningsshowet torsdag kveld og man kan trygt si at hver eneste en storkoste seg og det oste med positivitet. Admiral P overrasket publikum med en gjesteopptreden som vi kommer til å huske i lang tid fremover – Mysen ble nemlig introdusert til Admiral P´s to sønner som ga oss en spinnvill opptreden med sin far ved sin side.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Klikk HER for å se flere bilder fra torsdag.

På dag to av Festdager på Momarken kunne man tydelig se at det var enda flere gjester inne på området. Vi traff på alt i fra lokale Mysenfolk til turister fra Tyskland og Nederland som hadde blitt tipset om  Festdager gjennom venner og bekjente. I likhet med torsdagen, var det mange som gledet seg til Katastrofe og Kaveh sin gratiskonsert. Ekstra spesielt var det for én av våre gjester som vant et møte med Katastrofe. Vi kan bekrefte at hun var strålende fornøyd og smilte fra øre til øre!  

Artikkelen fortsetter under bildene.

Klikk HER for å se flere bilder fra fredag.

Lørdagens gjester var godt forberedt og hadde nok sjekket værmeldingen før de tok turen innom Festdager. Litt regn trosset ikke publikum og det så ut som om de hadde forstått at det er ingenting som heter dårlig vær, kun dårlige klær! På ettermiddagen gikk himmelen tom for regn og endelig var det de aller yngste sin tur til å treffe noen av de mest kjente karakterene fra NRK´s Barne –TV. Skrimmel Skrammel sin opptreden fikk store og små til å trekke på både smilebåndet og dansefoten. Utifra vår observasjon var det vanskelig å se hvem som koste seg mest av mor og far, og søster og bror! J

Dagens gratiskonsert var ingen andre en Bergen´s flotteste sangfugl Gabrielle! Allerede timer før hennes opptreden begynte publikum å stille seg ved scenen for å sikre seg plass på fremste rad. Gabrielle leverte et forrykende show og energien spredte seg raskt mellom gjestene våre.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Klikk HER for å se flere bilder fra lørdag. 

I løpet av helgen var det umulig at forbipasserende ikke har la merke til det flotte Pariserhjulet til Lunds Tivoli. Hjulet er kledd med over 140 000 LED-lys som lyser opp i alle regnbuens farger når mørket senker inn. Et vakkert syn som bare oppleves J

Med strålende sol og blå himmel avslutter vi siste dag med Festdager på Momarken med besøk fra Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. I tillegg traff vi også på den virrete Bakergutten og den tøffe reven som var på jakt etter pepperkaker!

Artikkelen fortsetter under bildene.

Klikk HER for å se flere bilder fra søndag.

Tiden flyr når man har det gøy, og tiden gikk så alt for fort denne sensommer helgen. Etter noen fantastiske dager i Mysen ønsker vi å takke både utstillere og alle våre gjester for fire dager med magi og spenning uten like.

Vi gleder oss allerede til neste år og vi kan røpe at datoen er klar – Velkommen til Festdager på Momarken 27. – 30. august, 2015 J

Festdager på Momarken

Folkefesten på Momarken travbane er tilbake, og arrangeres på Momarken 28. - 31. august. Norges største tivoli, Lunds Tivoli vil sørge for heftige opplevelser for alle, det blir enda flere salgsboder, barneunderholdning og nytt av året er større satsning på gode kjente artister! - og selvfølgelig - det er gratis inngang alle dager!!!

Følg med her på nettsiden og på Facebook, her vil du få fortløpende informasjon om artister og annen underholdning for Festdager på Momarken! Klikk HER for å komme direkte til Facebookarrangementet til Festdager på Momarken.

Vi inviterer til fest og håper du tar med deg hele familien på Festdager! Hjertelig velkommen :-) Husk at det er GRATIS inngang alle dager! 

Her ser du årets program for Festdager på Momarken:

ARTISTER:

Katastrofe

Ventetiden er over: siste artist som inntar scenen på Festdager på Momarken er selveste Katastrofe! I sommer har han underholdt publikum fra hele Norge på VG-Lista´s opptredener i Oslo, Trondheim, Bergen og Sortland! Nå er DIN tur – Det blir Katastrofe på scenen siste helgen i august. Mens vi venter kan du sjekke ut siste musikkvideo til Katastrofe. Gled dere!!!

Admiral P

Philip Boardman, også kjent som Admiral P, har du kanskje lagt merke til de siste årene. Han tilbragte sine første leveår i Zambia og flyttet til Norge med sin norske far og zambiske mor i en alder av 13 år og siden har han klart å ta norsk reggae musikk til nye høyder! Det er umulig å ha unngått hittene "Kallenavn" (13 x platinum), "Snakke litt" ( 12 x platinum) og den aller nyeste singelen "Engel" som har nådd første plass på VG-Lista nå i sommer. Kjent for sine energiske opptredener og fengende tekster ønsker vi Admiral P velkommen til Festdager på Momarken! :)

Husk at det er GRATIS inngang alle dager!

Kaveh


Bare 19 år gammel har Kaveh fra Grünerløkka i Oslo allerede rukket å være By:Larm-snakkis, gjeste Madcon-singel og vært gjenstand for egen dokumentarserie på P3 og NRK3. I tillegg har han turnert landet rundt og spilt konserter på bl.a. Øyafestivalen, Slottsfjell og Hovefestivalen. Kaveh er av toneangivende aktører i norsk musikk spådd en lysende fremtid i norsk hip-hop. I fjor ga Kaveh ut det Spellemannsnominerte minialbumet “Hjertet Kommer Først” som er en oppvarming til detbualbumet som kommer. Første singel kom i form av “Börja Om” som hadde premiere på Senkveld med drøye 800.000 seere. Kaveh er nå aktuell med singlene "Snufs" og "Medisin" fra "Sannheten Sårer" som blir hans debutalbum. Albumet er planlagt utgitt høsten 2014. Vi gleder oss!

Skrimmel Skrammel

Skrimmel Skrammel blir å se på Festdager på Momarken i år. NRKs BarneTV-konsept Skrimmel Skrammel er et populært program for hele familien. Flere generasjoner har benket seg foran TV-apparatet for å bli tatt med til et magisk og fargerikt sted for sang og musikkglede. En rekke seer- rekorder er dessuten ervervet fra nett-tv. Showgruppen bak Skrimmel Skrammel er Cheezy Keys som har opptrådt sammen siden 1999. Alle har dans- og musikkutdanning fra inn- og utland. Gruppen har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener, og har spilt og sunget for utsolgte hus flere steder i Norge de siste årene. De kombinerer sang med dans og humor, og Skrimmel Skrammel har gjestet en rekke av Norges store teatre – eksempelvis gjennom en hel høst på Chat Noir, foruten de store fornøyelsesparkene som Tusenfryd og Sommarland. 


Nå kommer Skrimmel Skrammel til Festdager på Momarken for å underholde både store og små. Vi gleder oss veldig:)

Barnas Beste Venner

"Barnas Beste Venner" tar med seg Klatremus, den tøffe Reven og de andre dyrene fra Hakkebakkeskogen. De yngste kan glede seg til eventyr og sang fyllt med sprell og ablegøyer. Alle har selvfølgelig lov å synge med på de kjente og kjære sangene vi får høre. Vi sees:)