Festdager er en turnerende familiefestival med moro for både store og små. Vi byr på Norges største tivoli, gratis barneunderholdning, gratiskonserter, markedsboder og GRATIS inngang alle dager!

Festdager tok i mot sine første gjester i 2013 i Skien og Hamar, og allerede påfølgende år fikk flere destinasjoner en årlig byfest å se frem til. Hvert år ser vi at flere og flere tar turen innom Festdager og i 2016 var det over 80 000 gjester som fikk med seg sensommerens begivenhet.

På Festdager er det ingen grunn til å bekymre seg om hva som skal stå på menyen da du finner et stort utvalg av lokale og internasjonale matretter som tilfredsstiller enhvers gane. Dessertutvalget er også på plass, enten om du vil kose deg med en smultring til kaffen eller kjøle deg ned med en saftig is! I tillegg til matutsalg har vi også flere hundre meter med markedsboder hvor utstillere kommer med produkter fra det lokale Norge og det store utland. Her kan du virkelig gjøre et kupp og finne unike produkter til hele familien, inkludert de firbeinte.

I år, som tidligere år, pakker Lunds Tivoli kofferten og blir med Festdager på turné. Med en stor barneavdeling i tillegg til attraksjoner som vil utfordre høydeskrekken din garanterer vi latterbrøl og en dose med magi og spenning!

Med gratis inngang alle dager kan hele familien og vennegjengen ta del i byfesten, og ikke minst få med seg gratis barneunderholdning og gratiskonserter.  De yngste gjestene våre har tidligere år blant annet fått oppleve Vennebyen på nært hold og NRKs Skrimmel Skrammel. For de musikkinteresserte, har vi bydd på gratiskonserter hvor blant annet Julie Bergan, The Main Level, Jesper Jenset, Nico & Vince, Staysman & Lazz, Sandra Lyng, Admiral P og Gabrielle har gjestet scenen. Vi lanseres artistene til årets Festdager i løpet av sommeren, så det er bare å følge med!

  

Velkommen til Festdager!

 

 Stevneplassen, Skien 15. - 18. august 

Fridtjof Nansens gate 21, 3705 Skien

 Momarken, Mysen 29. august - 01. september  

Skofterudveien 12, 1850 Mysen

 Hamar Mart´n ved Vikingskipet 26.  - 29. september  

 Åkersvikvegen 1, 2321 Hamar