Takk for fire fine dager!

Takk, Mysen!

 

EN FANTASTISK HELG!

Og vipps så var Festdager på Momarken også forbi! Igjen valgte tusenvis av gjester å tilbringe fire flotte dager sammen med oss på Momarken i Mysen. Årets Festdager ga oss fantastiske konserter fra flinke artister, latterhyl fra karusellene og de herligste dufter fra mataktørene våre.

Torsdag åpnet Vilde J og gutta i The Main Level til et fullspekket publikum, og fans fra alle kanter hadde tatt turen for å oppleve showet! Med hitlåten ”Bombadilla” fikk The Main Level hele Stevneplassen til å danse!

Fredag var en ny fantastisk dag på Momarken! Fredag på Festdagerscenen går nok ned i historieboken som en av de beste dagene på Momarken. Vidar Villa og Morgan Sulele sørget for skikkelig feststemning og det ble både allsang og dans utover kvelden. 

På lørdag var det duket for barenunderholdning med Vennebyen som både små og store koste seg på. Senere på kvelden var det ZadeKing og Katastrofe som stod for tur, og mange hadde reist langt og lenge for å få med deg de to fantastiske konsertene. Med sin vanvittige energi og allsangvennlige tekster leverte de vanvittige show ingen av gjestene vil glemme!

Flere gjester utfordret høydeskrekken på Lunds Tivoli, og mens vågale sjeler svevde over bakken, var det smil fra øre til øre hos de på bakkenivå. Enten man tok familiekarusellen Ballongen eller den heftige karusellen No Limit, var det latterhyl og spenning som preget stemningen på tivoliet gjennom hele helgen! 

Når stjernespekkede navn ikke står på Festdagerscenen vrimler det av folk på markedsplassen vår. Hos utstillerne våre kunne man finne spennende produkter og tjenester fra både lokale og internasjonale aktører. Mat fra hele verden, håndlagde smykker, kunst og barneleker er bare noen av produktene man kunne finne på området. 

Tiden flyr når man har det gøy, og i år har vi hatt det fantastisk :) Vi ønsker å takke alle våre gjester for at dere kom på besøk og at vi fikk dele denne opplevelsen med dere!