Takk for besøket, Mysen!

Tiden flyr når man har det gøy

Og snipp snapp snute, så var Festdager på Momarken forbi for i år også!

For fjerde år på rad har tusenvis av gjester valgt å tilbringe fire flotte dager sammen med oss her på Momarken i Mysen. Både store og små har kost seg og tilbrakt fire fine høstdager sammen med oss under årets Festdager. Latterhyl fra karuseller, herlige dufter fra mataktørene, unike konserter og show er kun noen av alle de fantastiske opplevelsene gjestene våre kunne ta med hjem i sekken sin etter sitt besøk hos oss!

Som tidligere år, inviterte Festdager til konserter og barneunderholdning med helt gratis inngang! Årets program var fullspekket med kjente navn som har herjet hitlistene de siste månedene. Torsdag åpnet Hkeem og Pasha til allsang og forrykende show!

Fredag på Festdagerscenen fikk publikum med seg det beste av to spennende artister, nemlig Morgan Sulele og JOWST.

På lørdag ble det dans og topp stemning da The Main Level og Daniel Owen inntok scenen til et fullspekket publikum og leverte et formidabelt sceneshow! 

På tivoliet var det yrende liv og flere gjester utfordret høydeskrekken ved å sveve 40 meter opp i høyden på tivoliets spennende attraksjon; Dragon Nest – som selveste tivolimesteren selv står bra designet av! Mens vågale sjeler svevde over bakken, var det smil fra øre til øre hos de på bakkenivå. Enten man besøkte det familievennlige spøkelseshuset Den Sorte Perle, tok en tur til Afrika med barneattraksjonen Convoy, eller testet ut årets store nyhet New York Grand Central Terminal! Her kunne man oppleve helt egne "Yellow Cab" som er kjent fra 5th avenue.

Lørdag og søndag på Festdager på Momarken er de store familiedagene hvor de aller yngste også får sett sine idoler på scenen. Lørdag inviterte Apa, Ted og Elfie fra Vennebyen til et morsomt og underholdende show, mens Skrimmel Skrammel fikk frem store smil og latter hos de yngste fra scenekanten.

I år som i fjor vrimlet det av folk på markedsplassen vår. Utstillerne kunne by på spennende produkter og tjenester fra både lokale, regionale og internasjonale aktører. Mat fra hele verden, bilutstilling, velværeprodukter, ansiktsmaling, kunst og barneleker er bare noen av de få tingene man kunne finne på området.

Tiden flyr når man har det gøy, og i år har vi hatt det fantastisk. Vi ønsker å takke alle våre gjester for at dere kom på besøk og at vi fikk dele denne opplevelsen med dere!