Matopplevelsene på Festdager

Noe for enhver smak!

Når Festdager snart ankommer Mysen blir det vanskelig å unngå alle de herlige luktene fra mataktørene som også tar turen. 14.-17. september finner du nemlig noe godt for enhver smak på Festdager på Momarken.

Om du så er på den søte eller salte siden, trenger du ikke lete lenge for å finne noe som vil gi deg vann i munnen under Festdager! Waffle Factory kommer blant annet for å friste med sine fantastiske belgiske vafler. Til dere som foretrekker noe eksotisk vil 4gringos tilbyr deilig meksikansk mat og det beste av ”street food” av sitt slag; taco, burrito og quesadilla! Ellers finner du ett stort utvalg av asiatisk mat, og frister det mer med burgere eller pølser stiller Dreier Gaarden med det beste laget av svin. Er du på utkikk etter gode oster bør du ta turen innom Bella Italia, og er du en kaffeelsker er det verdt å svinge innom Go Koppen. For å toppe det hele stiller Fristelse cafe med vegansk is, helt fri for melk.

Vi gleder oss til fire uforglemmelige dager med dere under Festdager på Momarken og husk – det er GRATIS inngang alle dager.