Markedsbodene på Festdager

Les mer om hvilke du finner på Momarken

Om en knapp uke ankommer Festdager Momarken!

Da kan du glede deg til et spennende utvalg av utstillere og markedsboder som stiller med produkter for både store og små.

For bilinteresserte er det mye å glede seg til. Karosseriverkstedet stiller blant annet opp på Momarken for å vise frem noen av sine spenstige biler. I tillegg til dette kommer Mercedes Askim med et utvalg av flotte biler. Med seg har de også en morsom bilbane for de minste!

Trenger du varer til eget landbruk bør du ta innom PSK Betong, som selger et stort utvalg av varer til privat landbruk. Drømmer du heller om ekte norsk dun er Norges ledende produsent av dundyner og puter, NordicForm, en markedsbod du ikke bør gå glipp av.

TS agenturer kommer med et rikt utvalg elsykler i alle slags fasonger og modeller, for å gi deg ideer på en effektiv og hyggelig transportform for hele familien. Alle sykler er kjent for høy kvalitet og godt design. Ta turen innom og sjekk ut hva de nyeste trendene er!

Er du mer opptatt av helse- og hudpleieprodukter kan du sjekke ut Forever Living sine produkter. Alle deres produkter er basert på Aloe Vera som har en rekke helseforebyggende egenskaper. 

Det er bare å begynne å telle ned dagene! 14.-17. september blir det stemning på Momarken når det endelig er klart for årets Festdager. Vi gleder oss til underholdning, artister, musikk og markedsboder!

Husk at det er helt GRATIS inngang alle dager!