Katastrofe og ZadeKing til Momarken

Gjør dere klare til fest i Mysen!

I år tar vi med oss hit-kongen Katastrofe til Momarken. Med låter som setter seg på hjernen og nekter å gi slipp har blitt fast inventar på en hver fest. Med sjuke 150 millioner streams hos Spotify bekrefter populariteten til denne fyren. Det drøye tallet inkluderer Erik og Kriss («Pusterom») og Marcus &Martinus («Elektrisk»). Sistnevnte er den mest spilte norskspråklige sangen hos både Spotify og YouTube noensinne.

Katastrofe har dessuten vært på VG-lista i 89 uker (!) og spilt på VG-lista- showene flere ganger. Når 28-åringen ikke er på TV, på fest eller i studio og jobber med sine neste sanger, så lager og skriver han musikk for flere andre artister. For eksempel så har Madcon produsert av Katastrofe blitt lansert internasjonalt.

ZadeKing har med skamløst fengende norskspråklig afropop etablert seg i folks spillelister! Det siste året har vi blitt vant med nye feel-good dancehall- og afropop-låter fra den karismatiske artisten hver måned, inkludert remixen til «Hun gjør meg vill», som sammen med originalen har over en million streams på Spotify.

I august ble «Number One» med danske Izzy listet på NRK P3, og den nye singelen «Ingen er bedre enn meg» er allerede listet på mP3. ZadeKing er lett å like, med sine ærlige upretensiøse tekster, og energiske tilstedeværelse i musikken. Han bor i Oslo, er oppvokst i Halden, og har somalsk-jamaicansk bakgrunn.»