ÅRETS PROGRAM I HAMAR

Velkommen til markedsboder, tivoli og underholdning!

Nå er det ikke lenge igjen til Hamar Mart´n er i gang, og vi gleder oss til et bredt utvalg av markedsboder, utstillere og ikke minst til at Norges Største tivoli, Lunds Tivoli tar turen! 
 
I år har vi et godt utvalg av artister på programmet som kommer til Festdager på Hamar. Det er noe for både store og små! På torsdag er det Vilde J som har æren av å åpne showet kl. 19:30. Etterfulgt av Vilde J er det Vidar Villa som fortsetter festen på scenen!
 
Fredagens program består av hitmaskinen Morgan Sulele og guttene i The Main Level. De går på scenen fra kl. 19:00. 
 
Lørdagen er en dag for både store og små! Vennebyen sparker i gang underholdningen på lørdag kl. 15:00 og vil etter showet dele ut klemmer til alle som vil ha. Senere på kvelden er det duket for Staysmann & Lazz kl. 20:00. Mellom underholdningen kan du titte i alle de ulike markedsbodene eller ta turen innom Lunds Tivoli som er oppe helt til kl. 22:00!
 
Søndag blir det barneunderholdning hele dagen! Kl. 13:00 er det Sauen Shaun som kommer til Hamar. Litt senere på dagen (kl. 16:00) er det Brannmann Sam som står for tur. Ta med hele familien både på underholdning, tivoli og ulike markedsboder!
 
Velkommen til Hamar Mart´n! Husk at det er gratis inngang alle dager.