Pasha til Mysen og Hamar!

Pasha er et av de mest karakteristiske up- and- coming hip-hop ikonene som for tiden beveger seg i musikk-Norge. Han er en brennaktuell norsk artist som allerede har klatret til toppen av Spotifys "viral"-lister i hele Skandinavia. 

Med låter som «Prettyboi Bounce» og «Colorblind» gjør det umulig å ikke bevege på seg, på scenen er 22-åringen en energisk hip hop-artist som på kort tid er blitt en publikumsfavoritt!

Snart tar Pasha turen til Mysen og Hamar! Vi GLEDER vi oss til å hoppe i takt med Pasha til fengende hip hop-beats!

08/03/17

The main level til Skien og Mysen

Etter stooor etterspørsel og hundrevis av artisttips kan vi endelig avsløre at The Main Level nok en gang gjester Festdagerscenen!

The Main Level er klare for Festdager! Laurent, Sander og Alex startet opp i 2014, og har på kort tid blitt et av Norges mest populære boyband. Deres myke stemmer og energiske sanger har ført til at trioen har opparbeidet seg en internasjonal fanskare med over 70 fansider i 30 forskjellige land, og allerede rukket å turnere med finske Isac Elliot! 

Sjarmørene har covret en rekke kjente sanger, men ga ut sin første EP ”Lost Right Here” i 2015, og singelen ”Go Go With You” nærmer seg 1 million visninger på Youtube. Det er ikke småtteri!

Og du har også helt sikkert sett Bergensbandet på Rådhusplassen med VG-lista, og hvis vi skal være helt ærlig er det absolutt ingen andre artister som har hatt så stor etterspørsel blant Festdager sine gjester!  

Med låter som ”A Million More”, ”My Girl” og ”Blackout” er vi helt sikre på at dette blir en konsert vi aldri kommer til å glemme. Og når The Main Level har spilt på samme festival og samme scene som Justin Bieber i England,  kan vi ikke gjøre noe annet enn å glede oss maks! Husk at vi har gratis inngang hver eneste dag på Festdager:)

Daniel Owen til Skien og Mysen

Daniel Owen er endelig bekreftet til Festdager i Skien og Mysen. Med en kombinasjon av sang og dans, blir det fest-garanti fra scenen! 

Han begynte tidlig med å legge ut dansevideoer på Youtube og i en alder av 10 år deltok han i Norske Talenter som danser. Han kom langt i konkurransen, men nådde ikke helt opp i 2010. 

I 2011 derimot, med hip-hop dans svært inspirert av hans danselærere i Quick Qrew (vinnere av NT 2010) og Chris Brown, stakk Daniel av med seieren!

Etter dette begynte han å covre kjente låter som han delte på Youtube, og musikkbransjen i Norge fikk øynene opp for ham. Debut singelen "Girl Gone bad" kom i 2015 med tilhørende musikkvideo spilt inn i New York, og senere samme år kom låten "With You". 

 Daniel har blitt omtalt og framsnakket i sosiale medier både av Justin Biebers faste koreograf Nick Demoura og av Chris Brown for sine danseferdigheter. Koreograf Vibeke Sørlie (hjernen bak "Stjernekamp") sa i 2011 at Daniel hadde vært med å gi et kjempeløft for dansere i Norge ved å få opptre som danser alene på VG-lista.

Vi gleder oss stort til å få Daniel tilbake på festdager turné! 

Skrimmel Skrammel

Det populære barne-TV-konseptet Skrimmel Skrammel tar oss med til en magisk og spennende lekeverden fylt av sang og musikkglede!

Musikkgruppen bak Skrimmel Skrammel heter Cheezy Keys og består av de fem guttene Kim Arne Hagen, Morten Bergheim, Hans Petter Moen, Anders Kjepperud og Kjærand Moe. Sammen kombinerer de sang med dans og humor, til glede for hele familien!

Alle har dans- og musikkutdanning fra inn- og utland og gruppen har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener. De siste årene har de spilt og sunget for utsolgte hus flere steder i Norge, blant annet på Chat Noir, og store fornøyelsesparkene som Tusenfryd og Sommarland.

Snart tar de turen til Skien, Mysen og Hamar for å underholde både store og små! Vi gleder oss!

JOWST til Festdager

Joakim With Steen og Aleksander Walmann aka JOWST er en spennende norsk duo som utmerket seg etter å ha vunnet Melodi Grand Prix 2017. Der bergtok de det norske folk med sin fremføring av låten ”Grab The Moment” foran én million TV-seere og 6000 tilskuere i publikum. Etter seieren har JOWST vært Europa rundt og gledet folk i blant annet London, Amsterdam og Riga med sitt spennende og nyskapende liveshow.

Den catchy poplåten ” Grab The Moment” har utmerket seg med svært høye strømmetall - nærmere bestemt over 500 000 streams i uken! I tillegg har poplåten blitt listet på radiokanaler både her hjemme og internasjonalt.

I mai kapret JOWST 10. plass i Eurovision Song contest-finalen i Kiev, foran to hundre millioner (!) TV-seere fra hele verden. JOWST leverer ett spennende show som blant annet kjennetegnes ved bruk av en elektrisk lysmaske og moderne lydeffekter! 

Snart står JOWST på scenen under Festdager i Mysen, Skien og Hamar!  Gjør deg klar for høy partyfaktor og ett unikt sceneshow!

Morgan Sulele til Festdager!

En av Norges største popartister tar turen til Festdager i Skien, Mysen og Hamar. 

De siste årene har bærumsgutten Magnus Clausen etablert seg til å bli en av Norges desidert mest streamede artister, og det er ikke uten grunn.

Det store gjennombruddet var sommeren 2015 med debuthiten ”Bare min”. Den supercatchy låten kapret førsteplassen på VG-lista før sommeren og holdt seg der i hele seks uker.

Spol frem to år og storsjarmøren har rukket å kapre mange ungpikers-hjerter på sin vei. Samtidig har Morgan tatt musikknorge med storm med sommerhitter på radioen som det er vanskelig å ikke synge med på. Publikum kan rett og slett ikke få nok av sanger som ”Jeg vil heller ha deg” og ”Lakenet”, og per dags dato har 24-åringen over 70 millioner streams.

På kort tid har flere av låtene hans rukket å streame seg til to ganger gull og platina hele 18 ganger.

Vi gleder oss til et hjertelig gjensyn med gladgutten når han tar turen til Stevneplassen under årets Festdager i Skien, Mysen og Hamar Mart´n!

Hkeem til Mysen og Hamar!

19 år gamle Hkeem fra Stovner i Oslo har kun ett år med rapping bak seg, men har allerede gjort det stort både nasjonalt og internasjonalt.

Med mindre du har bodd under en stein de siste månedene har du garantert hørt superhitten ”Fy faen”. Da låten slapp ble den raskt ukas låt på P3, og derifra har det bare gått en vei.

Var du en av de lojale SKAM-seerne som fulgte Sana tett i siste sesong husker du sikkert låten fra en av episodene i populære serien. SKAM-effekten skjøt for alvor fart i låten, og i mai passerte den intet mindre enn 10 millioner (!) streams.

På debutsingelen har Hkeem (Abdulhakim Hassane, som han egentlig heter) med seg kompisen Temur. Sammen nådde de fort nummer 1 på Spotify-topplisten og passerte rett forbi verdenskjente artister som blant annet Zara Larsson og Selena Gomez.

Tidligere har Hkeem låter som "Svartings synspunkt", "Ekte", "Sakte, men sikkert" og "2016" bak seg. Det er ingen tvil om at fremtiden ser lys ut for Oslo-rapperen. Dette er en av de unge, lovene artistene vi virkelig skal se opp for i 2017!

Gjør deg klar til uforglemmelig stemning og allsang når Hkeem tar turen til både Hamar og Mysen under årets Festdager. 

Vennebyen

Da er det klart sang, dans og ablegøyer på Festdager!

Vennebyen ble skapt av den norske politimannen Carl Christian Hamre. Det som begynte med godnatt historier for sønnen hans utviklet seg til å bli et eget univers med tv-serie, bøker og live underholdning. Tv-serien er solgt til mer enn 185 land i verden og er med det tidenes mest utbredte serie med opphav i Norge. Seriens tre hovedpersoner er Apa, som jobber som aspirant på Vennebyens politistasjon, Ted, som jobber som aspirant hos ambulansetjenesten i Vennebyen og den brannslukkende elefanten Elfie, som er aspirant på brannstasjonen.

Vennebyen har fokus på gode verdier som vennskap, toleranse og samarbeid. Liveshowene gjennomføres i tråd med disse verdiene og er blitt svært populære. Apa, Ted og Elfie underholder med musikk, dans og læring om vennskap og nødetatene som de jobber i. I tillegg får alle barna muligheten til å møte heltene sine for bilder, high fives og gode klemmer:)

Vi gleder oss til å få besøk av våre nye venner på Festdager! Husk at vi har gratis inngang alle dager:)