Skien
15. - 18. august
STEVNEPLASSEN
|
Mysen
29. aug - 01. sept
MOMARKEN
|
Hamar
26. - 29. september
PROGRAM
|

Konserter & show

Konsert

Victoria

skienmysenhamar

Victoria

  Victoria

  Noen mennesker er bokstavelig talt født til å synge. Kort tid etter at Victoria Karlskås Andersen kom til verden, skjønte mor og far at datteren deres kom til å bli en artist.

  Managementet og plateselskapet tok umiddelbart kontakt med Victoria etter en tv-opptreden som ga hele Norge gåsehud og gjorde Ina Wroldsen stolt.

  I de første årene lånte Victoria kjente låter fra andre artister, men allerede som 10-åring skrev hun sin egen sang. Nå er hun klar med sin første offisielle singel «Want it Back», som hun har laget med Tommy La Verdi, Petter Bjørklund Kristiansen og Jesper Borgen.

  – Selv da jeg kranglet med søsteren min, så sang jeg istedenfor å rope, og når familien var samlet, hadde jeg alltid show på stuegulvet.

  Den røde tråden i teksten er å innse at kjærlighet gjør deg blind, noe Victoria fikk erfare på en tung måte.
  – Jeg var i et forhold hvor jeg ga alt av meg selv – uten å få noe tilbake. Jeg elsket han mer enn jeg elsket meg selv, og hver dag elsket jeg meg selv mindre. Jeg godtok å bli behandlet dårlig, fordi jeg fryktet at det var meg det var noe galt med.
  Selvbildet til Victoria var i ferd med å rakne, men til slutt klarte hun å si stopp. Eller som hun synger på låten: «now I’m done with that shit, I was addicted, I quit».

  – Jeg ville tilbake til den Victoria som jeg én gang var, bare med noen erfaringer rikere og med mer guts. Det motiverte meg enda mer da drømmen om å bli artist kom, og derfor er det ekstra spennende at denne personlige sangen har blitt min første singel.

  Victoria ser ikke på seg selv som spesielt tøff, men hun har bygget seg opp en sterk vilje. Nå ønsker hun å inspirere folk som sliter.

  – Jeg er en veldig følsom person med en ekstrem lyst til å hjelpe andre, derfor håper jeg at musikken min vil kunne komme til nytte. Enten det er direkte via sangene mine, eller at jeg får en større plattform som jeg kan bruke til noe positivt, sier telemarkingen.
  Til tross for å være tenåring, er Victoria allerede godt i gang med å bygge seg nettopp dette: en plattform. Hun har over 40.000 følgere i sosiale medier.

  Festdager på Stevneplassen 15. – 18. august

  Torsdag 15. august: Victoria kl. 19:30

  Festdager på Momarken 29. august – 01. september

  Fredag 30. august: Victoria kl. 19:00

  Festdager på Hamar Mart’n ved Vikingskipet 26. september – 29. september

  Torsdag 26. september: Victoria kl. 19:00

   Barneunderholdning

   Vennebyen

   skienmysenhamar

   Vennebyen

    Vennebyen

    Det begynte med oppdiktede godnatt-historier for sønnen på sengekanten. I dag er Vennebyen blitt et eget univers med tv-serie, bøker og live-underholdning – og historiene om Apa, Ted og Elfie fortelles over hele verden. Tv-serien er solgt til mer enn 185 land, og gjør Vennebyen til tidenes mest utbredte serie fra Norge!

    Vennebyens tre hovedpersoner er Apa, som jobber som aspirant på Vennebyens politistasjon, Ted, aspirant hos ambulansetjenesten i Vennebyen og den brannslukkende elefanten Elfie, som er aspirant på brannstasjonen.

    Serieskaper Carl Christian Hamre er selv politimann, og serien har fokus på gode verdier som vennskap, toleranse og samarbeid. Liveshowene gjennomføres i tråd med disse verdiene og er blitt svært populære. Apa, Ted og Elfie underholder med musikk, dans og læring om vennskap og nødetatene som de jobber i. Dessuten får alle barna muligheten til å møte heltene sine, gi high fives og gode klemmer.

    Vi gleder oss til å få besøk av våre favorittvenner på Festdager!

    Festdager på Stevneplassen 15. – 18. august

    Lørdag 17. august: Vennebyen kl. 15:00

    Festdager på Momarken 29. august – 01. september

    Lørdag 31. august: Vennebyen kl. 15:00

    Festdager på Hamar Mart’n ved Vikingskipet 26. september – 29. september

    Lørdag 28. september:  Vennebyen kl. 15:00

     Konsert

     Robin og Bugge

     skienmysenhamar

     Robin og Bugge

      Robin og Bugge

      Duoen består av Robin Sharma og Thomas Bugge. Det hele startet da de vant en lokal talentiade på Manglerud ungdomsklubb i 2005. I dag er barndomskompisene en av Norges mestselgende popgrupper!

      Mars 2014 slapp de debutalbumet “ELAK”. Med dette albumet og radiohits som; Best når jeg er full, Fedrelandet, Elak Elak, Bongo Drum, Non Stop, Overlegen, Backpacker og Monster, har Robin og Bugge for alvor befestet sin posisjon som et av landets mest populære band. Noe som også viser seg i over 40 MILLIONER streams på diverse streaming-tjenester, åtte gull- og platina singler og utsolgte konserter landet rundt!

      Gruppa har flere topplisteplasseringer på Spotify, iTunes og VG-lista topp 20. I 2014 ble gruppa offisielt en del av Oslos kulturarv, og ble hyllet av hjembyen sin ved at rådhuset i byen spilte monsterhiten «Elak Elak» fra klokketårnet, hver eneste dag, i et halvt år! Absurd, rørende og komisk på en gang, ifølge guttene selv.

      Robin og Bugge er veldig disiplinerte til å være udisiplinerte når det kommer til valg av musikkstil. Duoens store styrke er nettopp det at de kan gjøre, og mestrer ulike sjangere. Selv med et kommersielt uttrykk dyrker de kvalitet og orginalitet gjennom teknisk god rap og -vokalfremførelse, kreative tekster, sterke produksjoner og hjerneokkuperende refrenger.

      Gruppa er kjent for sine energiske og sjarmerende live-konserter, og har opp gjennom årene blitt en ekte publikumsfavoritt på scena. Dette har resultert i over 500 konserter landet rundt! De har opptrådt på større scener som VG lista topp 20, Norway Cups åpningsshow, NRJ in the park, Verdens miljødag og på hovedscena på Norwegian Wood-festivalen.

      Festdager på Stevneplassen 15. – 18. august*

      Fredag 16. august: Robin og Bugge kl. 19:30

      Festdager på Momarken 29. august – 01. september*

      Lørdag 31. august: Robin og Bugge kl. 20:00

      Festdager på Hamar Mart´n 26. -29. september*

      Fredag 26. september: Robin og Bugge kl. 20:00

       

       Konsert

       Keiino

       skienhamar

       Keiino

        Keiino

        Europas nye favoritt kommer til Festdager! 

        De vant hele Europas hjerter under årets Eurovision Song Contest, og nå er de klare for Festdager!

        KEiiNO ble folkets favoritt med desidert flest publikumspoeng i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen og vant den norske finalen med soleklar margin. Gruppa er en norsk-samisk trio bestående av rapper og joiker Fred Bujlo og vokalistene Alexandra Rotan og Tom Hugo. Fred var finalist i Norske talenter med rapduoen Duolva

        Duottar, Tom har hatt mange A-listede radiolåter som soloartist og Alexandra har både vært med i Idol, Melodi Grand Prix 2018 og vært Alan Walkers live-vokalist på turneer.

        Sangen alle har sunget på den siste tiden – «Spirit in the Sky» – topper hitlister i flere land i Europa og strømmes en million (!) ganger om dagen. Låta blander joik, folketoner og catchy popmelodier i et tungt, elektronisk sound – som skapt for sommerens konserter. Hør den her!

        Alle tre medlemmene i KEiiNO er svært erfarne liveartister – til sammen har de over tusen live-opptredener bak seg. Fred og Tom Hugo spiller i tillegg ulike instrumenter, og gruppa jobber i disse dager med å skrive nye låter og gjøre egne versjoner av hits til et livesett.

        Vi gleder oss til å ta imot supertrioen og verdenshiten deres på Festdager!

        Festdager på Stevneplassen 15. – 18. august

        Lørdag 17. august: Keiino kl. 20:00

        Festdager på Hamar Mart’n ved Vikingskipet 26. september – 29. september

        Lørdag 28. september: Keiino kl. 20:00

         Barneunderholdning

         Brannmann Sam

         skienmysenhamar

         Brannmann Sam

          Brannmann Sam

          Møt Brannmann Sam!
          Brannmann Sam gleder seg til å treffe små og store fans under festdager!

          Festdager på Stevneplassen 15. – 18. august

          Søndag 18. august: kl. 16:00

          Festdager på Momarken 29. august – 01. september

          Søndag 1. September: kl. 16:00

          Festdager på Hamar Mart’n ved Vikingskipet 26. september – 29. september

          Søndag 29. september: kl. 16:00

           KONSERT

           Daniel Owen

           skienmysenhamar

           Daniel Owen

            Daniel Owen

            Sang og dans har alltid vært Daniels store lidenskap. Allerede i 8-årsalderen startet han med dans inspirert av forbilder som Justin Timberlake og Chris Brown. 
Han begynte tidlig med å legge ut dansevideoer på Youtube, og han fikk raskt mange fans.

            I 2011 imponerte han hele Norge med sine spektakulære dansemoves, og ble den gangen historiens yngste vinner av Norske talenter – kun 11 år gammel! Han sjarmerte publikum i senk nok en gang da han opptrådte på VG-lista Topp 20, en prestasjon som senere ga et kjempeløft til lovende dansere over hele landet.

            Etter dette begynte han å covre kjente låter som han delte på Youtube, og musikkbransjen fikk virkelig øynene opp for det unge talentet. Med forbilder som kombinerer både synging og dansing, var det ingen overraskelse at debutsingelen “Girl Gone Bad” kom med en musikkvideo som også viste Daniels fantastiske dansetalent langs New Yorks gater.

            Etter at neste låt “With You” kom, har det kun gått én vei for Daniel: opp!

            Han har blitt omtalt og framsnakket i sosiale medier både Chris Brown og Justin Biebers faste koreograf, Nick Demoura, for sine danseferdigheter. Daniels mål er allikevel fortsatt det samme: å inspirere andre til å både danse og synge. Ved siden av å gå på danselinjen på Edvard Munch VGS bruker 18-åringen tiden sin på å utvikle seg som danser og sanger, og det er ingen tvil om at vi har store ting i vente!

            Hør Daniels nyeste singel “Back To Where We Started” her!

            Vi gleder oss til å ønske Daniel velkommen på Festdager – med gratis inngang og underholdning hver dag!

            Festdager på Stevneplassen 15. – 18. august

            Lørdag 17. august:  Daniel Owen kl. 19:40

            Festdager på Momarken 29. august – 01. september

            Lørdag 31. august: Daniel Owen kl. 19:40

            Festdager på Hamar Mart’n ved Vikingskipet 26. september – 29. september

            Lørdag 28. september: Daniel Owen kl. 19:40

             Marked

             Utstillerne holder åpent

             skienmysenhamar

             Utstillerne holder åpent

              Utstillerne holder åpent

              På Festdager finner du et stort utvalg av lokale og internasjonale matretter i flotte boder. Noe søtt eller surt, vegetar eller kjøtt, enten om du vil kose deg med en smultring til kaffen eller kjøle deg ned med en saftig is! Festdager veit å by på seg selv. I tillegg til matutsalg har vi også flere hundre meter med markedsboder med produkter fra både inn og utland. Her kan du gjøre et kupp!

               KONSERT

               Chris Holsten

               skienmysenhamar

               Chris Holsten

                Chris Holsten

                Du har mest sannsynlig hørt musikken hans over hele radioen, og om det måtte være “Echo”, “Time Machine” eller “All About You”, så rikker de alle like hardt i klubbfoten. Den platinasertifiserte popkometen vant prestisjeprisen “NRJ

                Norwegian Artist of the Year” høsten 2018, og har hatt et heseblesende aktivt 2018. Etter en femteplass i Stjernekamp, flere utgivelser og enormt mange timer i studio er 25-åringen fra Lillestrøm nå klar med ny musikk. Med sin soulfylte stemme, enorme meloditekke og kreative produksjon har han levert hit på hit av sjeldent kaliber de siste årene.

                Chris Holsten gjorde seg først bemerket med sin gjestvokal på Broilers “Rays of Light”, før sologjennombruddet kom i 2016 med “On My Own” og den påfølgende streamingsuksessen “MEXICO”.

                SPILLETIDER:

                Festdager på Stevneplassen 15. – 18. august

                Torsdag 15. august:  Chris Holsten kl. 19:50

                Festdager på Momarken 29. august – 01. september*

                Fredag 30. august: Chris Holsten kl. 19:30

                Festdager på Hamar Mart´n 26. – 29. september*

                Lørdag 27. september: Chris Holsten kl. 19:30

                 Tivoli

                 Lunds Tivoli er åpent

                 skienmysenhamar

                 Lunds Tivoli er åpent

                  Lunds Tivoli er åpent

                  I år, som tidligere år, pakker Lunds Tivoli kofferten og blir med Festdager på turné. Med en stor barneavdeling, spill og lek samt attraksjoner som vil utfordre høydeskrekken. Vi garanterer en god dose med magi og spenning!

                   KONSERT

                   Adelén

                   skienmysenhamar

                   Adelén

                   Adelén

                   Hun har tatt verden med storm med latinoinspirerte rytmer og catchy pop – nå er Adelén klar for Festdager!

                   Etter megasuksessen med første singel “Bombo” ble Adelén raskt en stjerne på pophimmelen både i og utenfor Norge. Hiten gikk til topps på listene i blant annet Spania, Sverige og Finland – for å nevne noen – og gjorde Adelén populær hos supermanager Simon Fuller (blant annet har tatt Jennifer Lopez og David Beckham under vingene).

                   Resultatet ble “Olé”, som gikk inn på det offisielle FIFA-albumet i 2014 – og dessuten fikk halve kloden til å riste løs.

                   I 2015 gikk hun av med seieren i Skal vi danse, der hun viste sine fantastiske danseskills én gang for alle. Og når hun ikke er opptatt med å utvikle sine låtskrivertalenter, kan du finne henne på scener verden over – sist i Madrid. Adeléns fire første singler har i skrivende stund over 45 millioner (!) streams på Spotify, og poptalentet briljerer stadig med urbane vibes og jungelrytmer som rett og slett roper sommer!

                   I april slapp 22-åringen sin nyeste singel “What’s Next” – og vi kan nesten ikke vente med å få svaret på Festdager!

                   Festdager på Stevneplassen 15. – 18. august

                   Fredag 16. august: Adelén kl. 19:00

                   Festdager på Momarken 29. august – 01. september

                   Torsdag 29. august: Adelén kl. 19:30

                   Festdager på Hamar Mart’n ved Vikingskipet 26. september – 29. september

                   Fredag 27. september: Adelén kl. 19:00

                   Konsert

                   Morgan Sulele

                   mysen

                   Morgan Sulele

                    Morgan Sulele

                    Morgan Sulele har ikke bare kapret mange ungpike-hjerter rundt om det ganske land, han har også kapret listeplasseringer med sine supercatchy låter. Han startet like godt med å toppe iTunes, Spotify og Tidal, og ikke minst tok han førsteplassen på VG lista og ble der i hele 6 uker sommeren 2015 med debuthiten «Bare Min». Siden da har han rukket å streame til 18 ganger platina og 2 ganger gull (fordelt på 8 låter) på under to år, med bl.a. «Lakenet» og «Jeg vil heller ha deg» som han ga ut i samarbeid med Innertier.

                    Han har ligget totalt 53 uker på VG lista sammenhengende og med over 60 millioner streams på Spotify alene er Morgan Sulele en av Norges desidert mest streamede artister de siste årene. I 2016 turnerte han landet rundt med DJ og gitarist, og i år har han samlet et eget liveband bestående av musikere som tidligere har spilt med Siri Nilsen, Bebe Rexha, Karpe Diem, Robin & Bugge, A1 m. fler.

                    Spilletider:

                    Festdager på Momarken 29. august – 01. september

                    Torsdag 29. august: Morgan Sulele kl. 19:50